Titlu

PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

Afganistan: B. 2 I. – Speranţă şi oportunitate în sudul Afganistanului - 23.08.2006CONSTANŢA: Trageri cu rachetele la Capu Midia - 23.08.2006SIBIU: Centrul de Pregătire pentru Artilerie Antiaeriană "General Gheorghe Popescu", un an de existenţă - 15.08.2006

Între terenul de instrucţie
şi digul de la Dunăre

emisiunea din 16 aprilie 2006

Locotenent Cristian CĂNUCI

Descărcare fişier MP3 | 5.27MB | 30 min 00sec | 24kbps
click dreapta pe link şi selectaţi save target as...

 

Audiţie fişier MP3

01:22 Grupaj de ştiri - căpitan Oliver ANGHEL

•Ministrul apărării naţionale a survolat cu un elicopter militar zona Tulcea-Galaţi şi a fost informat apoi în legătură cu măsurile întreprinse de Brigada 10 Geniu pentru pregătirea intervenţiei în caz de inundaţii. •Militarii Batalionului 280 Infanterie care acţionează în Irak continuă programul de ajutorare a populaţiei. •La sediul ministerului Apărării Naţionale a fost semnat acordul de cooperare în domeniul militar între armatele României şi Sloveniei. •La Şcoala de Aplicaţii pentru Unităţi Sprijin Luptă "General Eremia Grigorescu" s-au desfăşurat festivităile prilejuite cu ocazia împlinirii a 125 de ani de învăţământ militar de artilerie şi geniu. •Sistemul DAOTE pentru detectarea electronooptică şi acustică a trăgătorilor adăpostiţi a fost lansat în teatrul de operaţii din Balcani.

17:45 Brigada 2 infanterie "Rovine" în sprijinul populaţiei afectate de inundaţii

Scorpionii din Brigada 2 Infanterie "Rovine" au fost săptămâna aceasta alături de concetăţenii noştri din sudul Olteniei aflaţi în calea apelor Dunării. Acţiunile acestora au avut loc ca răspuns la solicitările autorităţilor locale pentru a interveni în zonele aflate în pericol de inundaţii. Batalioanele 20 şi 26 infanterie şi-au desfăşurat aproximativ 250 de militari în zona localităţilor Ciupercenii Vechi, Desa şi Calafat.

23:20 Sport

Echipa de fotbal a clubului Armata Craiova a pierdut, săptămâna aceasta, un meci foarte important împotriva concitadinei Primavera Craiova şi, odată cu acest meci, şi poziţia de lider al clasamentului.

23:31 Cultură

În Săptămâna Mare, cercul Militar Craiova organizează, cu participarea colaboratorilor apropiaţi acestei instituţii, un spectacol intitulat "Joia Mare, lumina lumii".

Sus

Actualitate Eveniment Opinii Cultura Sport
Webdesign: LTC Dragoş ANGHELACHE